Produkcijos pardavimo procesų skaitmenizavimas diegiant e. komercijos modelį UAB „Litpolstar“

2022 m. kovo 18 d..

UAB „Litpostar“ atlieka plastmasės gaminių liejimą įpurškimo būdu, plastiko pjovimą, graviravimą lazeriu, lankstymą, klijavimą, bigavimą, iškirtimą, pjovimą ir graviravimą CNC staklėmis, nestandartinės produkcijos iš plastiko, naudojant metalo, medžio komplektuojančius gaminius gamybą. Įmonė siekdama padidinti įmonės pajamas ir pelningumą, vykdo projektą „Produkcijos pardavimo procesų skaitmenizavimas diegiant e. komercijos modelį UAB „Litpolstar“. Projektas įgyvendinamas pagal Europos regioninės plėtros fondo lėšų iš dalies finansuojamą priemonę „E. komercijos modelis COVID-19“. Iš Europos regioninio plėtros fondo projektui įgyvendinti skirta 49 725,00 Eur. Visa projekto vertė – 66 300,00 Eur. Įgyvendinant projektą bus sukurta klientų savitarna el. prekybos platformoje ir išteklių valdymo sistemos integracija. Projektas pradėtas 2022 m. vasario 15 d. ir bus įgyvendintas iki 2023 m. vasario 17 d.

Projekto įgyvendinimas automatizuos UAB „Litpolstar“ klientų užsakymus ir atsiskaitymą už juos, išteklių valdymo sistemos integravimas skaitmenizuos išteklių valdymo procesus šiems užsakymams. Ši priemonė sujungs ir padidins įmonės verslo procesų efektyvumą.

E-pardavimo sandorių skaitmeninimas išskirs įmonę iš kitų analogiška veikla užsiimančių įmonių. Po projekto įgyvendinimo išaugsiantis įmonės potencialas, produktyvumas bei pardavimų apimtys didins pajamas ir pelningumą, o tai tvaraus ir ilgalaikio įmonės vystymosi bei plėtros būtina sąlyga. Projekto pagalba bus formuojamas ilgalaikis įmonės žinomumas bei pridedamoji vertė, kuri turės tiesioginės įtakos įmonės konkurencingumui Lietuvos ir užsienio rinkose ne vienerius metus po projekto įgyvendinimo.

naujienos